Telesteps Gereedschapsbak Tool Tray

Productnr.: VSA.9202-101

€ 29,00
excl. btw, excl. levering

Beschrijving

Omschrijving

De Telesteps Tool Tray biedt een helpende hand. Want we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Op de ladder staan met schroeven in de mond om met beide handen vrij te kunnen werken. Of de ladder op en af rennen voor gereedschap dat niet nodig is, maar ook niet gelijktijdig kan worden vastgehouden. Met de gereedschapsbak van Telesteps bent u veilig en vermijdt u onnodig bewegen.

Met deze kleine, maar handige accessoire kunt u gereedschap, schroeven, elektrische apparaten en ander materiaal op een praktische tray plaatsen terwijl u doorwerkt. Zo heeft u beide handen vrij en kunt u gemakkelijker en veiliger werken. Want alles wat u nodig heeft, ligt binnen handbereik.

Het doordachte ontwerp maakt het mogelijk om de Tool Tray gemakkelijk te verplaatsen naar een van de bovenste drie sporten, zonder schroeven. De open zijde laat u stof of ander vuil weg vegen voordat u de ladder sluit. Het compacte ontwerp maakt het ook mogelijk de ladder in te klappen zonder de Tool Tray te verwijderen. Hierdoor is het haast onmogelijk om de gereedschapsbak te vergeten voor een volgende klus.

Geschikt voor Telesteps Prime Line