Zep New Plus

Productnr.: Z.NewPlus

€ 35,15 / 5 stuk(s)
(1 l = € 7,03)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad

Beschrijving

NEW PLUS

Reinigingsmiddel op basis van acryl voor voertuigen

Laat een moleculaire beschermende laag achter. Deze laag geeft een diepe glans en stoot vuil en stof af zonder dat een extra waslaag nodig is. Veilig voor chroom, rubber, glas en lak. Kan met hard en zacht water verdund worden. Economisch in gebruik.


Een op acryl gebaseerd wasmiddel voor voertuigen, welk een moleculaire beschermende deklaag achterlaat.

Het product is tevens zeer geschikt voor het reinigen van platen, panelen en andere grote oppervlakken van gebouwen, bedrijfshallen, etc.

De moleculaire deklaag geeft een diepe glans en stoot vuil en stof af zonder dat een extra waslaag nodig is.

Onschadelijk voor chroom, rubber, glas en lak.  Kan met hard en zacht water verdund worden.

New Plus kan met elke wasbehandelingsapparatuur opgebracht worden.

Geeft de gezonde laklaag dagenlang een diep glanzend uiterlijk.

Economisch in gebruik

Geeft een vlekkeloos resultaat, zelfs zonder afzemen.

Beschermt de laklaag voor agressieve invloeden van buitenaf.

Tijdbesparend door snelle en eenvoudige behandeling.
productinfo volgens technische fiche:

 Een op acryl gebaseerd wasmiddel voor voertuigen, welk een moleculaire beschermende deklaag achterlaat.  Het product is tevens zeer geschikt voor het reinigen van platen, panelen en andere grote oppervlakken van gebouwen, bedrijfshallen, etc.  De moleculaire deklaag geeft een diepe glans en stoot vuil en stof af zonder dat een extra waslaag nodig is.  Onschadelijk voor chroom, rubber, glas en lak.  Kan met hard en zacht water verdund worden.  New Plus kan met elke wasbehandelingsapparatuur opgebracht worden.  Geeft de gezonde laklaag dagenlang een diep glanzend uiterlijk.  Economisch in gebruik  Geeft een vlekkeloos resultaat, zelfs zonder afzemen.  Beschermt de laklaag voor agressieve invloeden van buitenaf.  Tijdbesparend door snelle en eenvoudige behandeling. TOEPASSING Voor het reinigen van auto’s, vrachtwagens, bussen, landbouwmachines, sportvliegtuigen en andere voertuigen. Ook zeer geschikt voor het reinigen van platen, panelen en andere grote oppervlakken van gebouwen, bedrijfshallen, etc. GEBRUIKSAANWIJZING Bij het gebruik van New Plus kan een “Zep Foamatic Super” goede diensten bewijzen. Indien u hiervan geen gebruik maakt, dient u per liter water 15 cc New Plus toe te voegen. Daarna het voertuig in zijn geheel of het oppervlak met deze oplossing behandelen. Vervolgens schoonspoelen en afnemen voor een diepglanzend resultaat. GEBRUIKSVOORWAARDEN Indien verder geen was of conserveermiddel wordt opgebracht is afzemen niet noodzakelijk (niet in de felle zon laten drogen). PRODUCTEIGENSCHAPPEN Type: een met acryl versterkt synthetisch wasmiddel voor voertuigen. Kleur: geel Geur: vanille pH: ± 7,5 Dichtheid bij 20°C: ± 1,03 g/cm³ Alle vermeldingen in dit document zijn gebaseerd op onze praktijkervaring en/of laboratoriumtesten. Omwille van de grote diversiteit in gebruiksomstandigheden en de niet te voorziene menselijke factoren, bevelen wij aan, dat onze producten altijd voorafgaande aan het eigenlijke gebruik worden getest in de praktijk. Dit technische gegevensblad kan op dit ogenblik al herzien zijn om reden van reglementering, beschikbaarheid van componenten of nieuw verkregen informatie. De laatste en enig geldende versie wordt u toegestuurd op eenvoudig verzoek. Versie: 0520-0713