Zep Inox Cleaner

Productnr.: Zep.InoxCleaner


Beschrijving

INOX CLEANER

Reinigings- en glansmiddel voor roestvrij staal

Voor gebruik op roestvrij stalen oppervlakken, chroom en aluminium. Verwijdert stof, vingerafdrukken en lichte atmosferische aanslag. Veroorzaakt geen watervlekken of verkleuringen. Voorkomt het binnendringen van vocht. Prettige citroengeur.


Inox Cleaner reinigt, glanst en beschermt in 1 handeling.

Het product veroorzaakt geen watervlekken, plekken en verkleuringen.

Speciaal ontwikkeld voor toepassing op roestvrij stalen oppervlakken, chroom en aluminium.

Verwijdert stof, vingerafdrukken en lichte atmosferische aanslag.

De harde, droge laag die na toepassing van Inox Cleaner achterblijft, beschermt roestvrij staal tegen vingerafdrukken, vlekken en nieuwe vuilafzetting.

Bevat geen krassende componenten.

Voorkomt het binnendringen van vocht.

Economisch in gebruik.


technische fiche:

 Inox Cleaner reinigt, glanst en beschermt in 1 handeling.  Het product veroorzaakt geen watervlekken, plekken en verkleuringen.  Speciaal ontwikkeld voor toepassing op roestvrij stalen oppervlakken, chroom en aluminium.  Verwijdert stof, vingerafdrukken en lichte atmosferische aanslag.  De harde, droge laag die na toepassing van Inox Cleaner achterblijft, beschermt roestvrij staal tegen vingerafdrukken, vlekken en nieuwe vuilafzetting.  Bevat geen krassende componenten.  Voorkomt het binnendringen van vocht.  Economisch in gebruik.  Prettige citroengeur. TOEPASSING Inox Cleaner is te gebruiken op roestvrij stalen oppervlakken zoals op roestvrij stalen keukenoppervlakken, vuilnisbakken, afzuigkappen, toonbanken, liftdeuren, medische apparatuur, benzinepompen, speelautomaten, kortom overal waar roestvrij staal aanwezig is. GEBRUIKSAANWIJZING Breng een beetje Inox Cleaner aan op een schoon, nietpluizend doekje (bijv. keukenpapier) en veeg, in de richting van de structuur, over het gehele oppervlak of spuit met de spuitbus op het te behandelen oppervlak; wrijf lichtjes na met een droge doek om glans te verkrijgen. PRODUCTEIGENSCHAPPEN Type: reiniging- en glansmiddel op basis van citroenolie Kleur: kleurloos Geur: citroen Samenstelling: citroenolie en niet-drogende natuurlijke oliën in een reukloos oplosmiddel op basis van minerale olie Inhoud: ± 600 ml Bovengenoemde waarden gelden niet als productspecificaties. Voor verdere gegevens raadpleeg ons Veiligheidsinformatieblad. Alle vermeldingen in dit document zijn gebaseerd op onze praktijkervaring en/of laboratoriumtesten. Omwille van de grote diversiteit in gebruiksomstandigheden en de niet te voorziene menselijke factoren, bevelen wij aan, dat onze producten altijd voorafgaande aan het eigenlijke gebruik worden getest in de praktijk. Dit technische gegevensblad kan op dit ogenblik al herzien zijn om reden van reglementering, beschikbaarheid van componenten of nieuw verkregen informatie. De laatste en enig geldende versie wordt u toegestuurd op eenvoudig verzoek. Versie: 06350001-0218