de Dryfast FB300 filterbox

Productnr.: DF.DB300

€ 249,00
excl. btw, excl. levering

Beschrijving

De allround oplossing voor stofbeheersing, uniek in zijn segment: de Dryfast FB300 filterbox

Naast de gebruikelijke stofafzuiging met stofzakken, is ook een unieke filterbox FB300 beschikbaar, die niet alleen aangesloten kan worden op de Dryfast DAF serie, maar ook op andere merken hogedruk axiaal ventilatoren met een slangaansluiting van Ø 300 mm en een luchtverplaatsing tussen 2000 en 4000 m³/u.

Welke filters zijn er beschikbaar voor de filterbox en wanneer moet je welke inzetten?

In totaal zijn er 6 verschillende filters beschikbaar voor de filterbox, dit is de: G4 groffilter, F9 casettefilter, F7 zakkenfilter, HEPA-filter, koolstoffilter en de verfnevelfilter.

De filtercombinatie kan voor verschillende toepassingen met verschillende filters worden samengesteld. Zo kan een G4 grofstof cassettefilter en een F9 fijnstof cassettefilter of een F7 fijnstof zakkenfilter worden gebruikt in de bouw- en renovatiemarkt.

Voor renovatiewerken in verzorgingshuizen, scholen en de voedingsmiddelenindustrie, kan de filterbox samengesteld worden met een G4 grofstof cassettefilter, F9 fijnstof cassettefilter en een HEPA-filter.

De koolstof cassettefilter kan worden ingezet voor allerlei vormen van geurbestrijding in de renovatiemarkt, bouw- en schildersmarkt en de industrie.

De verfnevelfilter kan worden ingezet voor opname van verfnevel en stof, bijvoorbeeld bij spuitwerkzaamheden op locatie.

Door de vele filtercombinaties beschikt u met de filterbox onmiddellijk over alles wat u op een bouwplaats nodig heeft voor een gezonde werkomgeving.

Zowel op de filterbox als op de filters is de luchtstroomrichting aangegeven d.m.v. een pijl. In het belang van een effectieve werking van de filters is het belangrijk dat de pijlen op de filters in de juiste richting en zichtbaar in de box worden geplaatst.