Materiaalwagens

ECO-Matic

Hoogste kwaliteit gerecycled kunststof

De ECO-Matic werkwagens zijn eenvoudig in ontwerp, makkelijk te monteren en zeer gebruiksvriendelijk. De basis ECO-Matic werkwagens kunnen uitgebreid worden met diverse kits en zijn daardoor breed inzetbaar.

De ECO-Matic werkwagen range is gemaakt van de hoogste kwaliteit gerecycled kunststof d.m.v. van de milieuvriendelijke ReFlo-technologie. Door de unieke basis van structofoam van copolymer kwaliteit zijn de werkwagens oersterk, gemakkelijk te reinigen en duurzaam in gebruik.

SERVO-Matic

In te richten naar elke schoonmaak taak

De SERVO-Matic werkwagens kenmerken zich door een eenvoudige en oersterke opbouw. De werkwagens zijn naar eigen wens uit te bereiden zodat elke schoonmaak taak uitgevoerd kan worden. Voor openbare ruimtes waar uw materiaal beschermd moet worden kunt u gebruik maken van de afsluitbare lades en top-unit. Neem gerust contact op om vrijblijvend uw samenstelling door te nemen.

Werkwagens Compact

Ruimtebesparende oplossingen

Een schoonmaakwagen is al snel een sta-in-de-weg en niet alle objecten zijn voorzien van ruimte werkkasten. De 'compacts' zijn compacte werkwagens die slim omgaan met de beschikbare ruimte. De toepassingen zijn zeer divers.

Beschrijving

zolang de voorraad strekt